Biscuiți cu curmale cu nuci de arțar

Biscuiți cu curmale cu nuci de arțar
Biscuiții cu curmale cu nuci de arțar durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 90 de calorii . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, curmale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt pătratele de mic dejun cu curmale și nuci de arțar , prăjiturile cu curmale și nuci și prăjiturile cu gheață cu curmale .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată și Nuci De MacadamiaAșchii De Ciocolată și Nuci De Macadamia
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în sirop (amestecul va apărea cășat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă curmalele, nucile pecan și nuca de cocos. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Felii De Lămâie GumoasăFelii De Lămâie Gumoasă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DateDate
1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4
Puneți cu lingurițe rotunjite, la 2 inchi una de cealaltă, pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
5
Coaceți la 350° timp de 9-11 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a fi scos pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Stafide, Curmale Si MigdaleCu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Într-un castron mic, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți smântâna, siropul, aroma de vanilie și arțar până la omogenizare. Prajituri racite cu inghet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Așchii De Ciocolată și Nuci De MacadamiaAșchii De Ciocolată și Nuci De Macadamia
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
Așchii De Ciocolată Albă și Nuci De Macadamia TocateAșchii De Ciocolată Albă și Nuci De Macadamia Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista