Biscuiți Cu Cremă Jammer
Jammer Cream Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă, unt, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Încercați Cookie-uri Jammer cu miere și ceai, Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, și Biscuiți Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați 2 căni de făină, praful de copt, 2 linguri de zahăr și sare.
Tăiați 1/4 cană de unt în bucăți; se adaugă în castron. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați în unt până când aluatul formează bucăți nu mai mari decât mazărea mică.
Într-un castron mic, bateți ouăle cu smântână pentru a se amesteca; pune deoparte 1 lingură.
Adăugați lichidul rămas în amestecul de făină și amestecați cu o furculiță doar până când aluatul este umezit uniform și se lipeste împreună.
Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată; întoarceți-l pentru a acoperi cu făină.
Pentru a frământa, glisați ușor degetele sub partea de aluat opusă dvs. și ridicați și pliați aproximativ jumătate din aluat peste porțiunea de pe tablă. Apăsați ușor în jos și împingeți ușor înainte.
Rotiți aluatul 90 astfel încât un capăt ascuțit să fie în fața dvs. Glisați din nou degetele sub cel mai îndepărtat punct și ridicați și pliați aproximativ jumătate din aluat peste porțiunea de pe tablă. Apăsați ușor în jos și împingeți din nou ușor înainte. Continuați să întoarceți și să frământați până când aluatul formează o bilă îngrijită, de încă 3 sau 4 ori.
Într - o tigaie unsă cu unt, făinată de 10 pe 15 inci, bateți aluatul într-o rundă groasă de 1 inch. Cu un cuțit ascuțit cu făină, tăiați rotund în 6 până la 8 pene egale și lăsați-le pe loc.
Îndepărtați degetul mare cu făină și împingeți-l drept în jos și aproape prin mijlocul capătului larg al fiecărei pene, mișcându-vă pentru a face o gaură care are o lățime de 1/2 până la 3/4 inch. Împărțiți gemul în mod egal între găuri.
Ungeți amestecul de ouă rezervat peste aluat și presărați uniform cu 2 până la 3 lingurițe de zahăr.
Coaceți într-un cuptor 375 până se rumenesc bogat, aproximativ 25 de minute (350 într-un cuptor cu convecție).