Biscuiți Cu Cremă
Crema Scones este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 161 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, Biscuiți Cu Cremă, și Biscuiți Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați făina măsurată, praful de copt, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.Radeți untul congelat prin găurile mari pe o răzătoare de cutie; adăugați-l în amestecul de făină și aruncați până se combină bine.
Bateți împreună 3/4 cană de smântână grea și ou într-un castron mic până când oul este rupt.
Se toarnă în amestecul de făină și se amestecă scurt cu mâinile sau cu o lingură de lemn până când aluatul se adună, aproximativ 2 minute.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Cu mâinile ușor făinoase, frământați aproximativ 1 sau 2 ture pentru a ajuta aluatul să rămână împreună, apoi modelați-l într-un cerc. Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Înmuiați un tăietor de biscuiți de 2-1 / 2 inci în niște făină suplimentară, atingeți excesul și eliminați cât mai multe biscuiți. Reroll ușor și ștampila până când aveți un total de 1
Așezați biscuiții la cel puțin 1/2 inch distanță pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ungeți vârfurile scones cu restul de 1 lingură de smântână.
Coaceți până când sunt umflate și blaturile sunt aurii și pătate cu maro, aproximativ 10 până la 12 minute. (Dacă biscuiții de pe o parte a tigaiei încep să se întunece prea mult, rotiți tigaia pentru a asigura o gătire uniformă.)
Scoateți biscuiții pe o grătar pentru a se răci.
Se servește cald sau la temperatura camerei.