Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu coajă de mentă cu ciocolată. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Epicurious are 134 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați 13 x 9 x 2 inch tigaie metalică cu spray antiaderent. Linebottom de tigaie cu bandă lungă de hârtie de 9-inch-wideparchment, lăsând consola pe ambele părți scurte ale tigaie.
Bateți făina și sareacastron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este cremos, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când amestecul este ușor și pufos,oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului, aproximativ 3 minute. Bateți în vanilie, apoi gălbenușul de ou. Adăugați treptat amestecul de făină,bătând la viteză mică doar pentru a amesteca.
Puneți aluatul cu linguritigaie de copt pregătită, distanțând uniform. Folosind vârfurile degetelor umezite, apăsați aluatul pentru a forma un strat uniform peste fundul tigaiei. Pierce aluatpeste tot cu furculita.
Coaceți baza de prăjituri până când este aurie ușoarămaro și ușor umflat și marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 30 de minute.
Așezați tigaia pe raft; imediatpresărați ciocolata dulce-amăruie.
Lăsați până când ciocolata se înmoaie, aproximativ 3minute. Folosind o spatulă mică offset, întindeți ciocolată dulce peste partea superioară a bucătăriei într-un strat subțire uniform. Stropiți imediatbomboane de mentă tocate peste.
Se amestecă ciocolata albă într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Scoateți din apă. Folosind furculița,stropiți fursecurile cu ciocolată albă. Se răcește până când ciocolata albă estesetat, aproximativ 30 de minute.
Folosind suportul de hârtie ca ajutor, ridicați bucătăria din tigaie și transferați-o pe suprafața de lucru.Folosind un cuțit mare, tăiați cookie-ul în neregulăbucăți. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. A se păstra la frigider în recipiente etanșe între straturi de hârtie cerată sau hârtie pergament.
Pentru o variantă a acestui cookie,presărați ciocolata neagră topită cutocate de arahide fragile sau unt de arahide în loc de bomboanele de mentă.