Biscuiți cu ciocolată zdravănă

Biscuiți cu ciocolată zdravănă
Biscuiții Zippy cu Chip de ciocolată necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 172 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, făină, zahăr brun și zahăr. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi prăjiturile cu ciocolată integrală cu nucă {My Favorite Chocolate Chip Cookies}, Triple Stuffed M&M Chocolate Chip Cookies, Toffee Cookies & Peanut Butter Cup Cookies și Triple Stuffed M&M Chocolate Chip Cookies, Biscuiți Toffee și Cupă cu unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
2
Cremă de unt sau margarină și zaharuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
3
Adăugați ouăle deja bătute și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă VerdeGumă Verde
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
4
Se amestecă ingredientele uscate împreună și se amestecă cu amestecul de cremă.
5
Adăugați fulgi de ciocolată și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Litri De Inghetata De Vanilie, Inmuiata, Impartita3 Litri De Inghetata De Vanilie, Inmuiata, Impartita
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
6
Coaceți 8 până la 10 minute până când este gata. Acestea nu sunt HOT HOT -- Doar o mică surpriză, cu siguranță o mică lovitură, merge bine cu ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Zmeura Proaspata Si Menta, OptionalFrisca, Zmeura Proaspata Si Menta, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cremă Sherry, Madeira și Prosecco sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista