Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Din Cereale Integrale
Biscuiții cu ciocolată dublă din cereale integrale sunt un fără gluten desert. Această rețetă face 36 de porții cu 151 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri cu făină de năut cu ciocolată dublă (P + fără cereale), Fursecuri duble cu cireșe de ciocolată (100% cereale integrale, fără lactate), și Biscuiți cu ciocolată dublă cu mentă proaspătă fără cereale și Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați câteva foi de biscuiți cu hârtie pergament.
Se amestecă făina, sifonul, sarea și pudra de cacao împreună într-un castron mic și se lasă deoparte.Cremă untul și ambele zaharuri cu un mixer electric. Bate în vanilie. Răzuiți părțile laterale ale bolului.
Adăugați oul și bateți aproximativ 30 de secunde sau doar până când este amestecat. Se amestecă laptele, apoi se adaugă amestecul de făină și se amestecă manual sau cu cea mai mică viteză de amestec până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți imediat sau răciți aluatul până când este gata de utilizare. Dacă coaceți imediat, lingura îngrămădește lingurițe (sau linguri de prăjituri de dimensiuni obișnuite) de aluat pe foi de prăjituri distanțate la 2 centimetri distanță.
Coaceți timp de 11-13 minute sau până când cookie-urile apar gata.