Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat
Biscuiții cu ciocolată Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Este adus la tine de Toțiretete. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare grosieră, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol.
Bateți zahărul brun, untul și zahărul alb împreună într-un bol folosind un mixer electric până la crem. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, în amestec de unt până se amestecă; bateți în extract de vanilie. Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt până când aluatul este doar combinat; pliați în chipsuri de ciocolată.
Împărțiți aluatul în treizeci și șase de bile de 2 linguri; aranjați pe o foaie de copt. Apăsați 3 bucăți de caramel în fiecare bilă de aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 13 până la 15 minute.
Transferați cookie-urile într-un suport de sârmă pentru a se răci.