Biscuiți Cu Ciocolată Cu Amestec Rapid Fără Gluten

Cookie-urile de ciocolată cu amestec rapid fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 54 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, vegane, Paleo Friendly), Biscuiți Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată Albă Mango {Fără Gluten, Fără Ouă, Fără Lactate), și Fursecuri duble cu ciocolată cu bucăți de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția zahărului, cu lingura până se formează aluatul.
Formați aluatul în bile de 1 inch; Se rulează în zahăr. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute, înainte de depozitare într-un recipient bine acoperit.