Biscuiți cu Cheddar și Stilton

Biscuiți cu Cheddar și Stilton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Cheddar și Stilton Drop. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 238 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cheddar Drop, Bacon Cheddar Picătură Biscuiți, și Paprika Cheddar Picătură Biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați 1 raft în treimea inferioară și 1 raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. Unt și făină 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Adăugați ambele brânzeturi; frecați cu vârful degetelor până când brânzeturile sunt reduse la bucăți mici. Amestecați Zara și oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până când aluatul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Folosind 1/3 cană de aluat pentru fiecare biscuit, aruncați 6 movile pe fiecare foaie pregătită, distanțându-se la 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
7
Coaceți biscuiții 10 minute. Pozițiile inverse ale foilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți biscuiții până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Puneți biscuiții în Coș; serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista