Biscuiți cu Cheddar și Stilton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții Cheddar și Stilton Drop. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 238 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cheddar Drop, Bacon Cheddar Picătură Biscuiți, și Paprika Cheddar Picătură Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea inferioară și 1 raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. Unt și făină 2 foi mari de copt.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați ambele brânzeturi; frecați cu vârful degetelor până când brânzeturile sunt reduse la bucăți mici. Amestecați Zara și oul într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până când aluatul este umezit uniform.
Folosind 1/3 cană de aluat pentru fiecare biscuit, aruncați 6 movile pe fiecare foaie pregătită, distanțându-se la 2 până la 3 inci.
Coaceți biscuiții 10 minute. Pozițiile inverse ale foilor.
Coaceți biscuiții până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Puneți biscuiții în Coș; serviți cald.