Biscuiți Cu Cheddar Și Smântână
Cheddar & smântână Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 27. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți parmezan, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Smântână, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți Cu Smântână De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă cheddar.
Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Se amestecă smântână și lapte.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă cu furculița doar până se umezește.
Lingură pe foaie de copt acoperită cu pergament; pat la cerc de 10 inci.
Tăiați în 10 pene. Separați ușor pene; periați cu ou.
Se presară parmezan combinat și arpagic.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.