Biscuiți Cu Ceapă Franceză
Rețeta biscuiților de ceapă franceză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. Această garnitură are 105 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt biscuiți, lapte, baie de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Ceapă Franceză, Biscuiți Cu Ceapă Franceză, și Biscuiți Delicioși Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună ceapa, laptele și pătrunjelul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de copt până se omogenizează bine. Aruncați aluatul cu linguri pe o foaie de copt ușor unsă, făcând 12 biscuiți.
Coaceți la 450 de grade timp de 7 până la 8 minute, până când sunt ușor aurii. Periați imediat blaturile de biscuiți cu unt topit.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.