Biscuiți Cu Cartofi Dulci
Biscuiții cu cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 269 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați toate ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare și lăsați-le deoparte. Într-un castron mare separat, amestecați laptele și piureul de cartofi dulci până se combină uniform.Radeți untul congelat prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie și aruncați cu ingrediente uscate până când untul este acoperit.
Adăugați amestecul de lapte și amestecați ușor până când aluatul formează o masă shaggy.Întoarceți amestecul pe o suprafață făinoasă și frământați doar până se reunește. (Aluatul nu va fi neted.) Bateți într-un cerc și folosiți un sucitor cu făină pentru a rula aluatul la o grosime de aproximativ 3/4 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, un tăietor de prăjituri sau un pahar, tăiați aluatul în runde. Adunați aluatul rămas într-un cerc, reluați și tăiați până când aveți 8 biscuiți mari.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt, periați blaturile cu smântână grea și coaceți până când fundul se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute.