Biscuiți Cu Brânză Cremă De Portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții cu brânză cremă de portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 78 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă Amară Și Biscuiți Portocalii, Piersici și cremă Shortcakes cu biscuiți de porumb-portocaliu, și Înghețată de căpșuni cu lapte de cocos peste biscuiți cu portocale cu miere și #EatHealthy15 cu @ HappyFoodHolly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Se amestecă amestecul Bisquick, coaja de portocală și sucul de portocale până se formează aluatul moale; bate energic 30 de secunde.
Așezați aluatul pe suprafață presărat generos cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Frământați de 10 ori.
Rulați aluatul gros de 1/2 inch.
Tăiați cu un tăietor de 2 1/2 inch înmuiat în amestec Bisquick.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Se amestecă cremă de brânză și marmeladă. Lingură aproximativ 1 linguriță amestec de cremă de brânză pe centrul fiecărui cerc; se presară cu zahăr.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.