Biscuiți Cu Brânză Cremă De Nuci

Biscuiți Cu Brânză Cremă De Nuci
Rețeta de biscuiți cu brânză cremă de nuci poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru 79 de cenți pe porție, primești un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Nuci, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă De Nuci, și Salată de pere Kay umplută cu brânză cremă de nuci.

Instrucțiuni

1
Rulați fiecare biscuit într-un 3-1/2-in. la 4-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați crema de brânză în 20 de cuburi egale; așezați un cub în centrul fiecărui biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Combinați zahărul, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și condimentul; presărați 1/2 linguriță peste fiecare biscuit. Puneți deoparte amestecul de zahăr rămas. Umeziți marginile aluatului cu apă; pliați peste brânză și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se toarnă 2 linguri de unt fiecare în două 9-in. Tigăi rotunde de copt; presărați 1 lingură de amestec de zahăr rezervat în fiecare. Înmuiați o parte a fiecărui biscuit rămas unt. Aranjați în tigăi, formând un model de roată, cu partea de unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Presărați nuci pecan și amestecul de zahăr rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se coace la 375 CP timp de 20-25 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cald. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista