Biscuiți Cu Brânză Chipotle Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții de brânză Chipotle fără Gluten. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, sos Worcestershire, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Crackers Crocante Însămânțate În Trei Moduri (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegan, Paleo, Fără Nuci), Biscuiți de casă din semințe de in și cânepă / fără cereale și fără Gluten, și Biscuiți Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400?. Tapetați tigaia cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele cu lingura sau mâinile până când toate ingredientele sunt bine combinate. Formați aluatul în 24 de bile, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe tigaia de copt. Aplatiza bile la 2 1/2-inch diametru.
Coaceți 15 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foaia de cookie-uri pentru a se răci pe suportul de sârmă.