Biscuiți Cu Brânză Cheddar

Biscuiți Cu Brânză Cheddar
Biscuiții cu zară Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 348 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cheddar, unt, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Lapte De Cheddar, Biscuiți Cu Brânză Cheddar, și Biscuiți Cu Lapte De Mere Cheddar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați 2 căni de făină, praful de copt și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete. Cu mixerul scăzut, adăugați untul și amestecați până când untul are dimensiunea mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați Zara și oul într-o ceașcă mică de măsurare și bateți ușor cu o furculiță. Cu mixerul încă scăzut, adăugați rapid amestecul de zară în amestecul de făină și amestecați numai până la umezire. Într-un castron mic, amestecați cheddarul cu o mână mică de făină și, cu mixerul încă scăzut, adăugați brânza în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se amestecă numai până se combină aproximativ.
6
Aruncați - vă pe o scândură bine înmuiată și frământați ușor de aproximativ 6 ori.
7
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 10 x 5 inci. Cu un cuțit ascuțit, cu făină, tăiați aluatul pe lungime în jumătate și apoi în sferturi, făcând 8 dreptunghiuri aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Transferați într-o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
9
Ungeți blaturile cu spălarea ouălor, presărați sare, dacă folosiți, și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când blaturile se rumenesc și biscuiții sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista