Biscuiți Cu Brânză Cheddar
Biscuiții cu zară Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 348 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cheddar, unt, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Lapte De Cheddar, Biscuiți Cu Brânză Cheddar, și Biscuiți Cu Lapte De Mere Cheddar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați 2 căni de făină, praful de copt și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete. Cu mixerul scăzut, adăugați untul și amestecați până când untul are dimensiunea mazărelor.
Combinați Zara și oul într-o ceașcă mică de măsurare și bateți ușor cu o furculiță. Cu mixerul încă scăzut, adăugați rapid amestecul de zară în amestecul de făină și amestecați numai până la umezire. Într-un castron mic, amestecați cheddarul cu o mână mică de făină și, cu mixerul încă scăzut, adăugați brânza în aluat.
Se amestecă numai până se combină aproximativ.
Aruncați - vă pe o scândură bine înmuiată și frământați ușor de aproximativ 6 ori.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 10 x 5 inci. Cu un cuțit ascuțit, cu făină, tăiați aluatul pe lungime în jumătate și apoi în sferturi, făcând 8 dreptunghiuri aspre.
Transferați într-o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Ungeți blaturile cu spălarea ouălor, presărați sare, dacă folosiți, și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când blaturile se rumenesc și biscuiții sunt fierți.
Serviți fierbinte sau cald.