Biscuiți Cu Brânză Cheddar
Reteta Cheddar Brânză Scones ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. O porție conține 198 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Biscuiți cu șuncă și Cheddar, Cheddar scones, și Biscuiți Cu Bacon-Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Presărați foaia de copt cu margini mari cu făină.
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă arpagicul și brânza.
Bateți 3/4 cană de lapte, 1 ou, ulei și muștar într-un castron mic. Adăugați treptat amestecul de lapte la ingredientele uscate, aruncând până se formează aglomerări umede și adăugând mai mult lapte cu linguri dacă aluatul este uscat. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați doar până când aluatul se reunește.
Scoateți aluatul până la o grosime de 1 inch. Folosind 2 tăietor cu diametrul de 1/2 inch, tăiați scones. Adunați resturi de aluat și repetați.
Transferați pe foaia pregătită.
Bateti ou rămas în ceașcă mică; perie peste scones.
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți scones până la auriu deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 14 minute. Scones rece pe foaie 5 minute.