Biscuiți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați biscuiții cu brânză. Această rețetă face 1 porții cu 1119 calorii, 49G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de drojdie instantanee, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cremă Brie Patru Brânză Mac și brânză cu biscuiți Ritz unt, Biscuiți Cu Brânză, și Biscuiți Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în vasul mixerului standului. Frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este elastic. Nu va fi complet neted din cauza bucăților de brânză, dar este în regulă.
Acest lucru ar funcționa foarte bine și în robotul de bucătărie, iar aluatul ar fi puțin mai fin, deoarece lama procesorului ar face o treabă mai bună de integrare a brânzei. Dacă utilizați robotul de bucătărie, puneți toate ingredientele, cu excepția apei, în vasul procesorului, pulsați de câteva ori, apoi lăsați procesorul să funcționeze și adăugați apa încet, cât de repede o poate absorbi făina. Odată ce aluatul formează o bilă, lăsați-l să proceseze încă 30 de secunde, apoi verificați elasticitatea.
Lăsați aluatul în vasul mixerului standului (sau, dacă ați folosit robotul de bucătărie, transferați-l într-un castron curat) și acoperiți cu folie de plastic. Puneți deoparte o oră.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și pregătiți 2 foi de copt și hârtie pergament.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un dreptunghi subțire (nu trebuie să fie perfect) de aproximativ 14x17 inci.
Așezați aluatul pe foile de pergament și Andocați-l (folosiți un docker pentru aluat sau înjunghiați-l cu o furculiță peste tot) pentru a nu-l umfla prea mult când se coace.
Cu un tăietor de patiserie, tăietor de pizza sau un instrument similar, tăiați aluatul în pătrate de aproximativ 1 inch. Este în regulă dacă nu sunt uniforme și nu trebuie să separați complet bucățile - biscuiții se vor micșora puțin pe măsură ce se coc și se vor rupe ușor la tăieturi odată ce sunt crocante.
Glisați foile de pergament cu aluatul pe foile de copt.
Coaceți la 250 de grade timp de 30 de minute. Biscuiții ar trebui să înceapă să se rumenească puțin. Rotiți tigăile dacă se rumenesc neuniform.
Opriți cuptorul și lăsați biscuiții în cuptor pentru încă 30-60 de minute. Vor continua să se rumenească puțin și să devină crocante și uscate, dar urmăriți - le cu atenție-dacă cuptorul dvs. păstrează foarte bine căldura, riscați să le rumeniți prea mult. Dacă acesta este cazul, puteți deschide puțin ușa cuptorului pentru a lăsa o parte din căldură să iasă.
Vor continua să se usuce pe măsură ce se răcesc, dar doriți ca acestea să se usuce mai ales înainte de a le scoate din cuptor - ar trebui să fie crocante și să nu fie squishy.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească complet înainte de a le păstra. Îmi place să le las în aer cel puțin o zi pentru a mă asigura că sunt complet uscate și crocante. De asemenea, este mai ușor să le gustați în acest fel.