Biscuiți cu banane și ciocolată
Biscuiții cu ciocolată și banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 70 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 7 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 168 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați făină, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Biscuiți Elvis: „Peanut Butter” Banana Bacon Chip Cookies, Elvis Cookies: „Peanut Butter” Banana Bacon Chocolate Chip Cookies și Banana Chocolate Chip Cookies sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul, banana și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350° timp de 9-11 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "