Biscuiți Cu Anason (Springerle)
Cookie-urile de anason (Springerle) sunt un fără lactate desert. Această rețetă face 50 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr de cofetari, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă, Biscuiți Cu Anason, și Biscuiți Cu Anason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până când sunt foarte ușoare și pufoase. Se amestecă uleiul de anason și coaja de lămâie.
Adăugați făina și praful de copt; se amestecă până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți aluatul timp de 3 până la 4 ore.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/8 inch. Folosiți un sucitor sau o placă springerle pentru a realiza desenele.
Tăiați în dreptunghiuri de 1 1/2 inch, așezați-le pe o foaie de prăjituri și lăsați-le să stea peste noapte, neacoperite, într-un loc răcoros și uscat.
A doua zi dimineață, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți cookie-urile timp de 15 până la 20 de minute. Nu lăsați prăjiturile să se rumenească. Lăsați cookie-urile să se răcească și păstrați-le într-o cutie etanșă timp de 1 săptămână pentru a amesteca aromele.