Biscuiți Cu Aluat
Scones Sourdough ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Aluat de aluat și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună făina, sarea, smântâna de tartru, bicarbonatul de sodiu, zahărul și condimentele de plăcintă cu mere într-un bol de amestecare.
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați aluatul de aluat și amestecați manual pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și împărțiți-l în 4 bucăți. Bateți sau rotiți o bucată de aluat într-o rundă groasă de 1/2 inci.
Tăiați-l în 4 bucăți în formă de pană și așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1 inch distanță. Repetați cu bucățile rămase de aluat.
Ungeți vârfurile biscuiților cu lapte și presărați cu zahăr grosier, dacă doriți.
Coaceți până când biscuiții încep să devină aurii, 12 până la 15 minute.