Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide Pentru Micul Dejun
Cookie-urile crocante pentru micul dejun cu unt de arahide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 254 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Mic Dejun Crocante Cu Unt De Arahide, Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide, și Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, bateți zahărul brun, untul, untul de arahide, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până când sunt cremoase. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara până se omogenizează bine. Se amestecă cerealele și merisoarele.
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu puțin mai puțin de 1/4 cești la o distanță de 2 inci.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește complet pe foaia de cookie. Depozitați bine acoperit.