Crispy cacao-Nib ceai cookie-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 44 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, penițe de cacao și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Căpșuni Cacao Crispy Tratează, Cacao Crispy Sunbutter Baruri # SundaySupper, și Copiii Pot Face: Cacao De Fotbal-Orez Crocant Tratează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați două rafturi în jumătatea superioară a cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți făina, zaharurile, scorțișoara, praful de copt, sarea și ovăzul într-un castron mediu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți untul topit, smântâna grea, mierea, vanilia și uleiul de măsline într-un castron mare și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ulei De Măsline
Vanilie
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se combină. Îndoiți penițele de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De Cacao
5
Tapetați două foi de copt cu covorașe din silicon sau pergament. Aruncați aluatul cu lingurițe puține pe tigăile pregătite, lăsând cel puțin 3" între movile (se vor răspândi destul de mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți timp de 8-10 minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până când marginile sunt maro auriu intens și centrul este în mare parte setat. Se răcește 5 minute pe tigaie, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet.