Biscuiți clasici cu amprentă mare de la Crisco® Baking Sticks

Biscuiții clasici cu amprentă mare de la Crisco® Baking Sticks ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 130 de calorii . Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și cumpărați batoane de scurtătură integral vegetale cu aromă de unt, zahăr brun ferm, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscuiții cu amprentă cu ciocolată și căpșuni , Biscuiți cu amprentă cu ciocolată și mentă și Biscuiți cu amprentă cu lămâie .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Reglați grătarul în poziția de mijloc. Ungeți ușor două foi de prăjituri cu spray de gătit fără lipire.
Bateți zahărul brun și scurtarea într-un castron mediu cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute sau până devine pufoasă. Răzuiți părțile laterale ale bolului.
Adăugați gălbenușurile de ou, apa, vanilia și sarea. Bateți până se combină bine.
Adaugam faina la viteza mica pana se omogenizeaza bine.
Bate albusurile intr-un castron putin adanc pana devine spuma.
Puneți nucile pecan într-un castron separat, puțin adânc. Măsurați aproximativ 2 lingurițe de aluat pentru fiecare prăjitură. Formați bile rulând între palme. Înmuiați fiecare bilă de aluat în albușuri, apoi rulați în nuci pecan.
Puneți pe foaia de biscuiți pregătită. Folosind dosul unei lingurițe sau degetul mare, faceți o adâncitură rotunjită în partea de sus a fiecărei prăjituri.
Scoateți din cuptor. Poate fi necesar să creați din nou adâncitura cu o lingură.
Puneți aproximativ 1 linguriță de conserve în adâncitura fiecărei prăjituri.
Coaceți încă 5 până la 7 minute sau până când se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor. Se răcește pe tava de copt câteva minute.
Scoateți pe un grătar pentru a se răci complet.