Biscuiți Clasici
Reteta clasica Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, lapte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți clasici, Biscuiți Clasici, și Biscuiți Clasici Cu Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3 linguri de zahăr granulat, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Combinați 1/2 cană de lapte, vanilie și albuș de ou într-un castron.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi moale). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Presărați suprafața aluatului cu coacăze uscate. Cu mâinile făinoase, frământați de 4 ori sau doar până când coacăzele sunt încorporate.
Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Periați 2 lingurițe de lapte peste suprafața aluatului; se presară cu 2 lingurițe de zahăr turbinado.
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până devin aurii.
Se servește cald sau rece pe un suport de sârmă.