Biscuiți Clasici

Biscuiți Clasici
Reteta clasica Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, lapte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți clasici, Biscuiți Clasici, și Biscuiți Clasici Cu Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 3 linguri de zahăr granulat, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați 1/2 cană de lapte, vanilie și albuș de ou într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi moale). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Presărați suprafața aluatului cu coacăze uscate. Cu mâinile făinoase, frământați de 4 ori sau doar până când coacăzele sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze UscateCoacăze Uscate
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
8
Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Periați 2 lingurițe de lapte peste suprafața aluatului; se presară cu 2 lingurițe de zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
AluatAluat
LapteLapte
11
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald sau rece pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista