Biscuiți Bunting

Biscuiții de Bunting necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 241 calorii, 0g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 733 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 3%. Rețete similare sunt Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, și Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie.
Instrucțiuni
Puneți făina, untul, bicarbul și zahărul într-un robot de bucătărie, bâzâind până când nu puteți vedea bucăți de unt, apoi introduceți vârful într-un bol de amestecare.
Bateți oul, siropul și vanilia împreună, apoi amestecați în castron cu o lingură de lemn. Folosind mâinile, frământați împreună într-un aluat neted.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați un șablon triunghi de pe card de dimensiunea pe care doriți să o aibă presura.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Utilizați șablon pentru a tăia triunghiuri re-roll garnituri pentru a obține cât mai multe ca tine poate. Tapetați câteva foi de copt cu pergament de copt și ridicați biscuiții. Folosiți un capăt de creion pentru a face 2 găuri în partea de sus a fiecăruia, nu prea aproape de margine.
Coaceți, câte o tavă pe rând, timp de 8-10 minute, refăcând fiecare gaură când biscuiții sunt doar afară și încă moi. Mișto. Biscuiții fără gheață pot fi congelați până la 3 luni sau se vor păstra într-un recipient etanș timp de o săptămână.
Împărțiți glazura în câte culori doriți și frământați în coloranți alimentari pentru a obține culorile dorite.
Întindeți subțire pe o suprafață ușor prăfuită cu zahăr glazură și folosiți șablonul pentru a tăia triunghiurile de glazură.
Periați spatele glazurii cu puțină apă și lipiți-le pe biscuiți făcând găuri în glazură pentru a se potrivi cu biscuiții pe măsură ce mergeți.
Tăiați cercuri mici din glazura rămasă, periați spatele cu apă și lipiți-le pe unele dintre biscuiți. Decorați cu pixuri de glazură, dacă doriți, apoi treceți cu atenție prin panglică sau sfoară și închideți deliciile.