Biscuiți Bunting

Biscuiți Bunting
Biscuiții de Bunting necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 241 calorii, 0g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 733 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 3%. Rețete similare sunt Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, și Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, untul, bicarbul și zahărul într-un robot de bucătărie, bâzâind până când nu puteți vedea bucăți de unt, apoi introduceți vârful într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Bateți oul, siropul și vanilia împreună, apoi amestecați în castron cu o lingură de lemn. Folosind mâinile, frământați împreună într-un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați un șablon triunghi de pe card de dimensiunea pe care doriți să o aibă presura.
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Utilizați șablon pentru a tăia triunghiuri re-roll garnituri pentru a obține cât mai multe ca tine poate. Tapetați câteva foi de copt cu pergament de copt și ridicați biscuiții. Folosiți un capăt de creion pentru a face 2 găuri în partea de sus a fiecăruia, nu prea aproape de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți, câte o tavă pe rând, timp de 8-10 minute, refăcând fiecare gaură când biscuiții sunt doar afară și încă moi. Mișto. Biscuiții fără gheață pot fi congelați până la 3 luni sau se vor păstra într-un recipient etanș timp de o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Împărțiți glazura în câte culori doriți și frământați în coloranți alimentari pentru a obține culorile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
8
Întindeți subțire pe o suprafață ușor prăfuită cu zahăr glazură și folosiți șablonul pentru a tăia triunghiurile de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Periați spatele glazurii cu puțină apă și lipiți-le pe biscuiți făcând găuri în glazură pentru a se potrivi cu biscuiții pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați cercuri mici din glazura rămasă, periați spatele cu apă și lipiți-le pe unele dintre biscuiți. Decorați cu pixuri de glazură, dacă doriți, apoi treceți cu atenție prin panglică sau sfoară și închideți deliciile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista