Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Toffee Nut. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 127 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, fulgi de ciocolată semidulce, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați biscuiți cu scorțișoară și praline cu fulgi de ovăz , biscuiți cu ciocolată albă și afine și nuci de macadamia și biscuiți fără coacere cu unt de nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Crema impreuna untul sau margarina si zaharul brun, impachetati
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Fără Sâmburi Conservate Sau Congelate, Scurse
1/4 Cana Plus 1 Lingura Unt Nesarat, Impartit
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
2
Adăugați 1 gălbenuș de ou, făina cernută și vanilia. Aluatul va fi tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Cutie (14 Uncii) Segmente De Mandarine Cu Sirop
3
Întindeți pe o foaie de biscuiți unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea
Broccolini
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
4
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 12-15 minute până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pepperoni Tocat
5
Cât este încă cald, adăugați 1 cană fulgi de ciocolată semidulce deasupra prăjiturii până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea
Zmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, Opțional
6
Se întinde cu un cuțit până când partea de sus este acoperită.