Biscuiti pentru bebelusi Rosemary
Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, coajă de portocală, făină de porumb măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rosemary, Iubito! din carne Prime, Cartofi prăjiți cu usturoi-rozmarin, și Halibut cu mazăre de rozmarin și piure de morcovi pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și sarea.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul granulat la viteză medie-mare până când sunt încorporate, dar nu pufoase, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați coaja de citrice, rozmarinul și gălbenușurile de ou, pe rând, bătând doar până se încorporează. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ingredientele uscate. Cu mixerul la foc mic, amestecați doar până se combină.
Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată, adună-l într-o bilă și împarte bila în jumătate. Cu mâinile făinoase, modelați fiecare jumătate într-un buștean lung de 12 inci, apăsând părțile laterale pe suprafața de lucru pentru a le aplatiza, astfel încât fursecurile să ajungă pătrate. Înfășurați bine în folie de plastic sau hârtie cerată și răsuciți capetele. Se dă la frigider câteva ore sau până când este complet ferm.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi mari de copt cu hârtie pergament sau Silpats.
Puneți zahărul superfin într-un castron mic.
Tăiați buștenul transversal în felii groase de 1/3 până la 1/2 inch. Aruncați fiecare felie în zahăr pentru a acoperi.
Așezați fursecurile la cel puțin 1 inch distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când marginile sunt ușor aurii, 15 până la 17 minute, rotind foile din față în spate și între rafturile superioare și inferioare la jumătatea drumului.
Lăsați fursecurile să se răcească câteva minute pe foile de copt înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Se vor păstra într-un recipient etanș cel puțin 1 săptămână.