Biscuiti De Stridii Parmezan

Biscuiti De Stridii Parmezan
Biscuiții de stridii parmezan necesită în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Aragaz Lent Parmezan Ranch Oyster Crackers, Biscuiți De Stridii, și Biscuiți De Stridii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toaca catei de usturoi apoi se presara cu putina sare si se sparge pentru a face o pasta. Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați untul, uleiul și usturoiul și rotiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați biscuiți de stridii și pătrunjel cu frunze plate tocate și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
5
Se întinde pe o tavă de foi, Se condimentează cu sare și piper și se presară cu Parmigiano mărunțit. Introduceți în cuptor și coaceți timp de 25 până la 30 de minute până când sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kenwood Sonoma County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Majoritatea fructelor pentru acest amestec au fost obținute din valea râului rus din Sonoma County, renumită pentru excelentul său Chardonnay. Aromele fructate strălucitoare de pere, măr și tei sunt frumos echilibrate de note complexe de vanilie prăjită și ghimbir. Corpolent, cu o senzație de gură luxuriantă și un finisaj răcoritor crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista