Biscuiti cu mandarine mestecate

Biscuiti cu mandarine mestecate
Chewy Tangerine Cookies este un desert lacto ovo vegetarian. Această rețetă servește 36 și costă 10 cenți per porție. O porție conține 77 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, unt, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Rețete similare sunt bezele mestecate cu mandarine-lemon curd, biscuiții chewy cu lămâie și afine (ambele versiuni cakey și chewy sunt enumerate) și tartele cu mandarine cu curmale cu frișcă și granita de mandarine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Într-o cratiță mică, aduceți siropul de porumb la fiert; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se bate oul si coaja de mandarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
MandarinăMandarină
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele, nucșoara și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți până la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Tăiați cu făină 2-1/2-in. forme de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista