Biscuiti cu citrice

Biscuiti cu citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, prăjiturile cu citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 271 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de lămâie, coajă de portocală, glazură de vanilie și aluat de prăjituri cu zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 13% . Rețete similare includ prăjituri cu turtă dulce și biscuiți cu zahăr cu citrice , prăjituri cu felii de citrice și biscuiți cu zahăr cu citrice .

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul de biscuiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
2
Pune o jumătate într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați coaja de portocală, extractul de portocală și colorantul alimentar portocaliu și amestecați bine. Se amestecă coaja de lămâie, extractul de lămâie și colorantul alimentar galben în aluatul rămas și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până când sunt fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rulați aluatul în 1 inch. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Ungeți fundul unui pahar cu spray de gătit, apoi scufundați-l în zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Aplatizați bilele de aluat, scufundând din nou paharul în zahăr, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
7
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
9
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi mici de plastic; adauga glazura. Așezați cerc de glazură pe blaturi de prăjituri; se scufundă în zahăr colorat. Linii de conducte de glazură pentru secțiuni de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista