Biscuiti cu citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, prăjiturile cu citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 271 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de lămâie, coajă de portocală, glazură de vanilie și aluat de prăjituri cu zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 13% . Rețete similare includ prăjituri cu turtă dulce și biscuiți cu zahăr cu citrice , prăjituri cu felii de citrice și biscuiți cu zahăr cu citrice .
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de biscuiți în jumătate.
Pune o jumătate într-un castron mic.
Adăugați coaja de portocală, extractul de portocală și colorantul alimentar portocaliu și amestecați bine. Se amestecă coaja de lămâie, extractul de lămâie și colorantul alimentar galben în aluatul rămas și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până când sunt fermi.
Rulați aluatul în 1 inch. bile.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Ungeți fundul unui pahar cu spray de gătit, apoi scufundați-l în zahăr granulat.
Aplatizați bilele de aluat, scufundând din nou paharul în zahăr, după cum este necesar.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi mici de plastic; adauga glazura. Așezați cerc de glazură pe blaturi de prăjituri; se scufundă în zahăr colorat. Linii de conducte de glazură pentru secțiuni de citrice.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.