Biscuiti cu Chip de ciocolata
Rețeta de prăjituri cu ciocolată se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru 18 cenți pe porție, obțineți un desert care servește 30. O porție conține 172 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. 41 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 18%. Biscuiți cu ciocolată integrală din grâu și nuci {My Favorite Chocolate Chip Cookies}, biscuiți cu ciocolată M&M umpluți triplu, biscuiți cu toffee și prăjituri cu unt de arahide și biscuiți cu ciocolată M&M triplu umpluți, biscuiți cu caramel și prăjituri cu unt de arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă .
Instrucțiuni
Poziționați uniform 2 rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. (la setare de convecție dacă aveți.) Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau foi de silicon. (Dacă aveți doar 1 tavă de copt, lăsați-o să se răcească complet între loturi.)
Pune untul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperă și pune la microunde la putere medie până se topește. (Alternativ se topește într-o cratiță mică.) Se răcește ușor.
Bateți zaharurile, ouăle, untul și vanilia într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron. Se amestecă ingredientele uscate în ingredientele umede cu o lingură de lemn; ai grija sa nu amesteci prea mult. Se amestecă bucățile sau bucățile de ciocolată.
Puneți linguri pline de aluat pe tigăile pregătite. Udați ușor mâinile și rulați aluatul în bile. Spați fursecurile la o distanță de aproximativ 2 inci pe tigăi.
Coaceți, până devin aurii, dar încă moi în centru, 12 până la 16 minute, în funcție de cât de mesteci sau crocanți vă plac prăjiturile.
Transferați fursecurile fierbinți cu o spatulă pe un grătar pentru a se răci.
Păstrați fursecurile într-un recipient bine închis timp de până la 5 zile.
Ungeți ușor cu unt o tavă de copt de 9 pe 13 inci. Faceți aluatul conform rețetei de prăjituri și adăugați 1 cană de nucă tocată împreună cu fulgii de ciocolată.
Întindeți aluatul în tava pregătită.
Coaceți până când marginile sunt maro deschis și aluatul se întărește, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor și se acoperă suprafața cu 4 căni de marshmallows și 1 ceașcă fulgi de ciocolată. Prăjiți la cel puțin 8 inci de căldură până când marshmallows devin maro auriu, aproximativ 2 minute. (Păstrați un ochi pe bezele și întoarceți frecvent tigaia - trec de la aurii la carbon într-o clipită.) Se răcește, se taie și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Biscuiți cu ciocolată în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.