Biscuiti cu aluat dulce

Biscuiti cu aluat dulce
Biscuiti cu aluat dulce este o reteta lacto ovo vegetariana cu 24 de portii. Pentru 11 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, starter de aluat, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aluat cu ardei dulce, Aluat de cartofi dulci cu semințe de dovleac și Rulouri cu aluat dulce cu unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor sau tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Într-un castron mare se creează untul sau margarina cu zahărul. Bateți oul și Starterul cu aluat dulce. Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
VanilieVanilie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Ovăz De Gătit Rapid, împărțit3/4 Cană Plus 2 Linguri De Ovăz De Gătit Rapid, împărțit
Parmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru ServireParmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru Servire
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
3
Se amestecă până la omogenizare.
4
Puneți aluatul cu lingurițe pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista