Biscuiti Callie și crin alb Giveaway

Biscuiti Callie și crin alb Giveaway
Biscuiții lui Callie și Cadoul de crin alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte de unt, unt, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiti Callie și crin alb Giveaway, Tort De Catifea Rosie Facut Cu Crin Alb, și Tort De Nucă De Cocos Pentru Celebrarea Crinului Alb-Mic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F. măsurați făina într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați untul tăiat cubulețe și crema de brânză în făină folosind degetele pentru a-l "tăia". Ar trebui să semene cu brânza de vaci – groasă și cu puțină făină liberă.Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Se toarnă Zara și, folosind mâinile sau o mică spatulă de cauciuc, se amestecă făina în zară. Aluatul va fi umed și dezordonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Presărați făină deasupra aluatului. Rulați o spatulă de cauciuc în jurul interiorului vasului, creând un spațiu între aluat și vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Presărați puțin mai multă făină în cută. Făinați foarte bine o suprafață de lucru sau un covor flexibil de copt. Cu forță, aruncați aluatul din vas pe suprafață. Făinați blatul aluatului și sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Intindeti aluatul la grosime de cm, într-o formă ovală. Nu este necesară frământarea-cu cât te încurci mai puțin cu aluatul, cu atât mai bine.Făinați un tăietor rotund de biscuiți din metal de 2 inci. Începeți de la marginea aluatului întins și trageți cât mai multe runde. Ar trebui să obțineți de la 10 la 12, în funcție de dimensiunea reală a tăietorului de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți biscuiții într-o tigaie din fontă sau pe o foaie de copt grea și periați blaturile cu unt.Puneți biscuiții în cuptor și reduceți imediat căldura la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista