Biscuiti Callie și crin alb Giveaway
Biscuiții lui Callie și Cadoul de crin alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte de unt, unt, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiti Callie și crin alb Giveaway, Tort De Catifea Rosie Facut Cu Crin Alb, și Tort De Nucă De Cocos Pentru Celebrarea Crinului Alb-Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F. măsurați făina într-un bol mare de amestecare.
Adăugați untul tăiat cubulețe și crema de brânză în făină folosind degetele pentru a-l "tăia". Ar trebui să semene cu brânza de vaci – groasă și cu puțină făină liberă.Faceți o fântână în centru.
Se toarnă Zara și, folosind mâinile sau o mică spatulă de cauciuc, se amestecă făina în zară. Aluatul va fi umed și dezordonat.
Presărați făină deasupra aluatului. Rulați o spatulă de cauciuc în jurul interiorului vasului, creând un spațiu între aluat și vas.
Presărați puțin mai multă făină în cută. Făinați foarte bine o suprafață de lucru sau un covor flexibil de copt. Cu forță, aruncați aluatul din vas pe suprafață. Făinați blatul aluatului și sucitorul.
Intindeti aluatul la grosime de cm, într-o formă ovală. Nu este necesară frământarea-cu cât te încurci mai puțin cu aluatul, cu atât mai bine.Făinați un tăietor rotund de biscuiți din metal de 2 inci. Începeți de la marginea aluatului întins și trageți cât mai multe runde. Ar trebui să obțineți de la 10 la 12, în funcție de dimensiunea reală a tăietorului de biscuiți.
Puneți biscuiții într-o tigaie din fontă sau pe o foaie de copt grea și periați blaturile cu unt.Puneți biscuiții în cuptor și reduceți imediat căldura la 450 de grade F.
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până devin aurii.