Biscotti uimitoare cu unt de arahide

Biscotti cu unt de arahide uimitor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție conține 197 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 30. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ouă, extract de vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt brownies cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide , prăjituri cu unt de arahide cu cremă de unt de arahide și biscotti cu unt de arahide cu ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Amestecați laptele și extractul de vanilie într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați făina și praful de copt într-un castron separat.
Bateți untul de arahide, zahărul brun și zahărul alb cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt de arahide înainte de a-l adăuga pe următorul.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează.
Încorporați chipsurile de unt de arahide; amestecând suficient pentru a se combina uniform.
Împărțiți aluatul în 4 părți egale.
Rulați fiecare secțiune într-un dreptunghi de 4 x 5 inci, cu o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Transferați bucățile de aluat pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt fermi la atingere, aproximativ 25 de minute.
Puneți pâini biscotti pe grătare pentru a se răci.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F (150 de grade C).
Tăiați fiecare pâine în felii de 1/2 inch.
Întoarceți feliile pe foile de copt cu părțile tăiate în sus.
Coaceți la cuptor până când biscottii se usucă, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar.
Topiți chipsurile de ciocolată într-un bol de sticlă sau ceramică care poate fi folosită la microunde, la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare interval, până când se topesc și se omogenizează, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde).
Înmuiați biscottii răciți în ciocolata topită. Puneți biscotti pe hârtie de copt și lăsați să se stabilească, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.