Biscotti Toscani
Biscotti Toscani ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 42 și costă 12 cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, extract de migdale, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 131 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Macaroane Grill Supa De Pui Toscani, Ou Nog Biscotti, și Cel Mai Bun Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o foaie mare de copt.
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, vanilia, extractul de migdale și coaja.
Combinați făina, praful de copt, nucșoara și sarea. Se amestecă în amestecul cremă până se amestecă.
Se amestecă în migdale. Împărțiți aluatul în două bucăți. Formați-vă în pâini plate lungi de aproximativ 1/2 inch înălțime și 12 inci lungime.
Așezați pâinile la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Cu un cuțit zimțat, tăiați în diagonală în felii de aproximativ 1/2 inch grosime.
Așezați feliile plate pe foaia de copt.
Coaceți timp de 10 minute, întorcându-vă o dată.
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic, sigur pentru microunde. Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 20 până la 30 de secunde până se omogenizează. Folosiți o spatulă pentru a răspândi ciocolata pe o parte a fiecărui cookie.
Se lasă să stea la temperatura camerei până se fixează. Păstrați biscotti la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și profunzime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.