Biscotti Din Făină De Porumb
Rețeta Biscotti din făină de porumb ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 80 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscotti Din Făină De Porumb, Cornmeal Cherry Biscotti, și Biscotti de merișor-fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți semințele de fenicul, romul, vanilia și ouăle până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt castron, amestecați făina, făina de porumb și praful de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Se amestecă nucile de pin.
Lingură 1 cană de aluat în bucăți pe lungimea unei foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușită cu pergament, cu unt sau gătit, la 1 inch de margine. Puneți încă 1 cană de aluat pe lungimea celeilalte părți a foii. Cu degetele înfăinate, bateți fiecare fâșie de aluat într-o pâine plată de 13 inci, de aproximativ 1/2 inci grosime și 2 inci lățime. Repetați cu aluatul rămas (aluatul poate sta în timp ce primele pâini se coc).
Coaceți pâinile într-un cuptor de 350 până devin aurii, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați pâinile transversal în felii groase de 1/2 inch. Separați ușor feliile și înclinați fiecare pe o parte tăiată.
Reveniți la cuptor și coaceți până când prăjiturile sunt puțin mai întunecate și ferme și uscate la atingere, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Glisați ușor biscotti pe rafturi pentru a se răci complet.