Biscotti De Vacanță

Biscotti De Vacanță
Biscotti de vacanță ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Acest desert are 256 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cristale de zahăr, sare, fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscotti De Vacanță, Biscotti De Vacanță, și Biscotti De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți făina și praful de copt într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți zahărul, untul, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți ouăle 1 odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină și bateți doar până se amestecă. Se amestecă fisticul și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci De FisticNuci De Fistic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Formați aluatul într-un jurnal lung de 13 inci, lat de 3 inci pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 40 de minute. Se răcește timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați jurnalul pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați jurnalul pe o diagonală în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci. Aranjați biscotti, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți biscotti până când sunt aurii palide, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați biscotti într-un suport și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
11
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește. Înmuiați jumătate din biscotti în ciocolata topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
12
Așezați biscotti pe foaia de copt pentru ca ciocolata să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se presară cu cristalele de zahăr. La frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
14
Biscotti pot fi făcuți înainte. Păstrați-le într-un recipient etanș până la 4 zile sau înfășurați-le în folie și congelați în pungi de plastic resigilabile până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista