Biscotti De Susan Cu Lămâie Grecească (Paximathakia Portokaliou)
Biscotti de susan cu lămâie grecească (Paximathakia Portokaliou) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 60 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de lămâie, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Biscotti de lămâie cu burniță de lămâie acră, Lemon Biscotti, și Lemon Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului la pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați sucul de portocale și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt, sarea și scorțișoara; pus deoparte.
Adăugați ulei de măsline, suc de lămâie, coajă de lămâie și apă caldă în castron cu suc de portocale și bateți pentru a combina.
Se adaugă zahărul și se amestecă până se combină bine și se luminează, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de făină și amestecați pentru a combina. Se amestecă semințele de susan.
Pe o suprafață ușor făinată, aluatul îngenuncheat până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Formați aluatul în patru bușteni egali, fiecare de aproximativ 14 inci lungime.
Transferați două pe fiecare foaie de copt. Scorați fiecare jurnal cu felii de 1/3 inch, tăind aproape de fund, dar nu până la capăt prin aluat.
Coaceți busteni unti de aur pe partea de sus, aproximativ 15 minute. Scoateți cookie-urile din cuptor și reduceți temperatura la 200 F.
Când buștenii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia fursecuri individuale.
Puneți prăjiturile înapoi în cuptor și coaceți până se usucă, aproximativ 1 oră.