Biscotti de scorțișoară cu fistic

Biscotti de scorțișoară cu fistic
Biscotti de scorțișoară cu fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 132 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ouă, unt, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Biscotti De Vacanță Cu Afine Și Fistic, Biscotti Graham cu fistic și lămâie, și Biscotti de vacanță cu afine și fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol, bateți împreună făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și cuișoarele până se amestecă bine. Cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul împreună într-un bol mare separat până când sunt ușoare și pufoase; bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă în extractul de vanilie. Se amestecă amestecul de făină doar până se încorporează și se amestecă chipsurile de scorțișoară și nucile de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Chipsuri De ScorțișoarăChipsuri De Scorțișoară
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu mâinile făinoase, modelați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 9 centimetri lungime și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Ungeți buștenii cu albus de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când buștenii se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când este ușor de manevrat. Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți hârtia pergament din foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Folosind un cuțit zimțat cu o mișcare ușoară de tăiere, tăiați buștenii în biscotti groși de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Puneți biscotti pe foaia de copt și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți la cuptor până când biscotti sunt ușor prăjiți, aproximativ 10 minute; scoateți din cuptor, întoarceți biscotti și prăjiți celelalte părți timp de încă 10 minute. Se lasă să se răcească pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista