Biscotti de scorțișoară cu fistic
Biscotti de scorțișoară cu fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 132 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ouă, unt, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Biscotti De Vacanță Cu Afine Și Fistic, Biscotti Graham cu fistic și lămâie, și Biscotti de vacanță cu afine și fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Într-un bol, bateți împreună făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și cuișoarele până se amestecă bine. Cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul împreună într-un bol mare separat până când sunt ușoare și pufoase; bateți ouăle, pe rând.
Se amestecă în extractul de vanilie. Se amestecă amestecul de făină doar până se încorporează și se amestecă chipsurile de scorțișoară și nucile de fistic.
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu mâinile făinoase, modelați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 9 centimetri lungime și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Ungeți buștenii cu albus de ou bătut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când buștenii se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când este ușor de manevrat. Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți hârtia pergament din foaia de copt.
Folosind un cuțit zimțat cu o mișcare ușoară de tăiere, tăiați buștenii în biscotti groși de 1/2 inci.
Puneți biscotti pe foaia de copt și reveniți la cuptor.
Coaceți la cuptor până când biscotti sunt ușor prăjiți, aproximativ 10 minute; scoateți din cuptor, întoarceți biscotti și prăjiți celelalte părți timp de încă 10 minute. Se lasă să se răcească pe rafturile de sârmă.