Reteta biscotti de portocale și busuioc ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti De Portocale-Pecan, Biscotti Ghimbir-Portocaliu, și Biscotti De Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
3
Combinați zahărul și untul în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu o paletă. Crema amestecul până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați ouăle, pe rând, asigurându-vă că se amestecă bine înainte de fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați coaja de portocală și busuiocul și amestecați la viteză mică, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Busuioc
6
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați amestecul de făină în mixerul în picioare și bateți până se combină. Îndoiți migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile făinoase, modelați aluatul în bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Îndepărtați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Așezați buștenii pe foaia de copt, distanțați la 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Aplatizați fiecare buștean într-o bandă lată de 2 inci.
12
Coaceți buștenii, rotind foaia de copt la jumătate, până se rumenesc și se fixează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Transferați buștenii într-un suport de răcire și răciți, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
14
Reduceți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Transferați jurnalele pe o suprafață de lucru.
16
Tăiați fiecare buștean în diagonală în felii groase de 1/3 inci folosind un cuțit zimțat. Aranjați feliile, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Foaie De Copt
17
Coaceți feliile, rotind foaia de copt la jumătate, până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
18
Transferați feliile pe rafturile de răcire și lăsați să se răcească.
19
Biscotti poate fi făcut cu 3 zile înainte și depozitat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.