Biscotti De Portocale-Migdale
Reteta Biscotti portocaliu-migdale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, plantatoare de migdale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti De Migdale Portocalii, Biscotti de migdale portocalii II, și Biscotti De Migdale Portocalii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mic; deoparte. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Adăugați ouă, coajă de portocală și vanilie; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând bine după fiecare adăugare.
Frământați migdalele în aluat pe suprafața făinoasă. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Formați fiecare porție în jurnal de 12x2 inci pe foaia de copt unsă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din foaia de copt.
Așezați pe placa de tăiere; se răcește 15 minute. Folosind cuțitul zimțat, tăiați fiecare jurnal în diagonală în felii groase de 1 inch.
Așezați, tăiați părțile în sus, pe foaia de copt.
Coaceți încă 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor prăjite și uscate.
Scoateți din foaia de copt. Se răcește pe suportul de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.