Biscotti De Portocale Cu Ciocolată
Biscotti de portocale cu ciocolată este un lactate gratuit desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 200 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de coajă de portocală, ou, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Portocalii Cu Ciocolată, Biscotti portocalii cu ciocolată (brichetă ), și Biscotti De Caramel Cu Ciocolată Înmuiată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de prăjituri.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în ou și albusul de ou, apoi amestecați în migdale și coaja de portocală. Frământați aluatul cu mâna până când amestecul formează o bilă netedă.
Rotiți aluatul într-un buștean de aproximativ 10 centimetri lungime; așezați pe foaia de prăjituri pregătită. Apăsați în jos sau rotiți cu un știft, până când jurnalul are o lățime de 6 inci.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit. După coacere, se răcește pe un suport. Cu un cuțit zimțat, tăiat în felii de 1 inch.
Așezați felii, tăiate cu fața în jos, înapoi pe foaia de copt.
Întoarceți-le la cuptor pentru încă 20 până la 25 de minute; întorcându-se pe jumătate prin coacere. Topiți ciocolata peste un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde. Lăsați ciocolata să se răcească, dar nu se întărește înainte de a scufunda o parte a biscotti în ea.
Așezați prăjiturile pe rafturi de sârmă, cu ciocolată în sus, până se răcește și se usucă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia