Biscotti De Măsline Negre
Biscotti de măsline negre ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 123 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ulei De Măsline Fistic Biscotti, Biscotti de lămâie, ulei de măsline și migdale, și Ulei De Măsline Și Ierburi Savuroase Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de amestecare, combinați făina, grișul, praful de copt, sarea și rozmarinul. Pune deoparte. Dacă măslinele sunt ambalate în saramură, clătiți-le și scurgeți-le. Dacă sunt ambalate în ulei, scurgeți uleiul. Tăiați bine măslinele și adăugați la amestecul uscat.
Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună zahărul, uleiul, coaja și ouăle.
Răzuiți în amestec uscat și pliați împreună până când aluatul este complet amestecat. Bateți într-un buștean de aproximativ 12 inci lungime și aproape 3 inci lățime, înfășurați în plastic și răciți cel puțin o jumătate de oră (acest lucru va descuraja aluatul să se răspândească în cuptor).
Între timp, așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. când este gata de coacere, așezați aluatul pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie pergament sau un covor de silicon, bătând într-un dreptunghi uniform.
Se pune în centrul cuptorului și se coace timp de 20 de minute, apoi se rotește și se coace încă 10 minute. Pentru a testa coacerea, apăsați ușor în centrul pâinii biscotti. Pâinea se face atunci când centrul este ferm și revine la atingere.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Întoarceți cuptorul la 300 de grade F. Folosind un cuțit de pâine zimțat, tăiați ușor biscotti răciți în felii de 1/2 inch.
Așezați felii pe pergament sau foaie de copt căptușită cu silicon și coaceți timp de 7 minute. Atingeți vârfurile de felii; dacă sunt încă moi la suprafață, coaceți încă 2-4 minute. Odată ce blaturile sunt clare, scoateți foaia de copt din cuptor, răsturnați feliile și coaceți până când biscotti este crocant pe tot parcursul, încă 3 până la 5 minute. Se lasă să se răcească complet înainte de depozitare în recipiente etanșe.