Biscotti De Anason Cu Ciocolată Neagră
Ciocolata neagra-muiată anason Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 13 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 22. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, ciocolată premium și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscotti Cu Anason Înmuiat În Ciocolată, Biscotti De Anason Cu Ciocolată, și Ciocolata Muiată Toffee Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, anasonul, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți la viteză medie cu un mixer până se omogenizează (aproximativ 2 minute).
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 7 ori. Formați aluatul într-o rolă lungă de 12 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; pat la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Scoateți rola de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Tăiați ruloul transversal în 22 de felii.
Așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Coaceți la 300 timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc). Răciți cookie-urile complet pe grătar.
Încălziți ciocolata într-o cratiță mică și grea la foc mic timp de 5 minute sau până se topește; se amestecă. Scufundați fursecurile, cu părțile superioare în jos, în ciocolată; lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în tigaie.
Așezați fursecurile, cu ciocolată în sus, pe o foaie de copt.
Lăsați să stea 1 oră sau până când este setat.