Biscotti De Afine-Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti de afine-fistic. Această rețetă face 40 de porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, budincă instantanee de fistic și amestec de umplutură de plăcintă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Biscotti de afine-fistic, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de biscuiți, amestecul de budincă și făina. Se amestecă untul topit și ouăle până se formează aluatul moale. Se amestecă fisticul și merisoarele. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe fiecare dintre cele 2 foi de fursecuri unsuroase, formați jumătate din aluat în jurnal de 15x2 inci.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foile cookie 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 121°.
Așezați buștenii pe scândură.
Tăiați transversal în felii de 3/4 inch.
Așezați feliile tăiate cu părțile în jos pe foile de prăjituri negreșite.
Coaceți 40 de minute, întorcându-vă o dată. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește 10 minute. Cu o strecurătoare mică și fină, presărați ușor zahăr pudră peste vârfurile de fursecuri. Depozitați ușor acoperit.