Biscotti Cu Nuci De Pin

Biscotti Cu Nuci De Pin
Reteta Biscotti de nuci de pin este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Lemon Pin Nut Biscotti, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Nuci De PinNuci De Pin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați 1/4 cană plus 2 linguri de apă, coajă, vanilie și ouă, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi uscat și sfărâmicios). Frământați ușor aluatul în castron de 7 sau 8 ori sau până se formează un aluat (aluatul va fi lipicios). Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați rulouri la 6 inci distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți rulourile de pe foaia de copt (nu opriți cuptorul); se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (1/2 inch grosime) folosind un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți la 325 timp de 15 minute. Întoarceți cookie-urile și coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista