Biscotti Cu Nuci De Pin
Reteta Biscotti de nuci de pin este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Lemon Pin Nut Biscotti, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă nucile de pin.
Combinați 1/4 cană plus 2 linguri de apă, coajă, vanilie și ouă, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi uscat și sfărâmicios). Frământați ușor aluatul în castron de 7 sau 8 ori sau până se formează un aluat (aluatul va fi lipicios). Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 8 inci.
Așezați rulouri la 6 inci distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt (nu opriți cuptorul); se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (1/2 inch grosime) folosind un cuțit zimțat.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Coaceți la 325 timp de 15 minute. Întoarceți cookie-urile și coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.