Biscotti Cu Nuci De Ciocolată
Rețeta Biscotti cu ciocolată și nuci ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă servește 42. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 108 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată Cu Caramel Înmuiat În Ciocolată, Biscotti Cu Smochine De Ciocolată, și Biscotti De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Transferați nucile pe o farfurie și lăsați-le să se răcească complet. Ridicați temperatura cuptorului la 35
Într-un robot de bucătărie, combinați făina cu ciocolata cu lapte și procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați zahărul, pudra de cacao și sarea și pulsați pentru a amesteca.
Adăugați ouăle întregi bătute și vanilia și procesați până se formează un aluat.
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați nucile prăjite.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-un buștean lung de picior.
Transferați buștenii pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau folie și aplatizați-le ușor. Periați ușor buștenii cu albușul bătut și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, sau până când sunt fermi la atingere și ușor crăpați.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 minut. Întoarceți cuptorul la 32
Transferați buștenii fierbinți pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit de pâine zimțat sau un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați buștenii cu grosimea de 1/3 până la 1/2 inch pe diagonală. Aranjați feliile în poziție verticală pe foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 5 minute sau până se usucă.
Transferați biscotti într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară. Înmuiați jumătate de prăjitură în ciocolata temperată, lăsând excesul să picure înapoi în castron și așezați prăjitura pe hârtia de ceară, tăiată cu fața în jos. Repetați cu cookie-urile rămase.
Lăsați să stea într-un loc răcoros și uscat până când este setat.