Biscotti Cu Lămâie-Ghimbir

Biscotti Cu Lămâie-Ghimbir
Reteta de lamaie-ghimbir Biscotti ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Semințe De Mac Cu Ghimbir De Lămâie, Biscotti De Casă: Ghimbir De Lămâie, Fistic De Ciocolată, Alune, și Biscotti cu migdale și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați coaja, sucul și ouăle întregi; se adaugă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi sfărâmicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 7 sau 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
5
Așezați rulourile la o distanță de 6 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Combinați apa și albușul de ou și periați peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
ApăApă
7
Presărați rulourile uniform cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ZahărZahăr
8
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (3/4 inci). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți 20 de minute (prăjiturile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista