Biscotti Cu Fistic De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu fistic de afine. Această rețetă face 35 de porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fistic, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Biscotti de afine-fistic, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea în vasul unui mixer.
Bateți cu o furculiță pentru a amesteca.
Adăugați ouăle și untul și amestecați pe mediu până se formează un aluat liber, aproximativ 1 minut. Se amestecă afine, nuci, coajă și semințe de anason și se amestecă până se încorporează, aproximativ 15 secunde.
Transferați aluatul pe foaia de copt. Pulverizați mâinile cu spray de gătit și formați aluatul într-un buștean lung și plat, de aproximativ 14 inci lungime pe 4 inci lățime.
Coaceți până când exteriorul buștenului este ferm și rumenit, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți 10 minute. Feliați pâinea în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile pe 2 foi de copt, reveniți la cuptor și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 12 minute. Mișto. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.